Pitajte redovnike i redovnice

 
s. Ida Malnar, Službenica Milosrđa

s. Ida Malnar, Službenica Milosrđa

S. Ida nakon završenog filozofsko-teološkog studija u Đakovu, radi kao vjeroučiteljica u osnovnoj školi u Vođincima, a sada u Vrbovcu. Sudjeluje u pastoralu župe, aktivnostima zbora i pastoralu mladih, gdje kroz duhovne obnove nastoji poticati osobni odnos mladih s Isusom i njihovu pripadnost Crkvi. Uz svoj redoviti rad, pohađa i Poslijediplomski studij iz Pastoralne teologije u Zagrebu.

Pošaljite pitanje
 

fra Mate Bašić, OFM

fra Mate Bašić, OFM

Fra Mate je rođen 1984. u Zagrebu: Član je Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila u Zagrebu. Živi i radi u samostanu i crkvi sv. Franje Asiškog na Kaptolu u Zagrebu. Doktorand je na doktorskom studiju iz sustavne dogmatske i biblijske teologije na KBF-u u Zagrebu. Nacionalni je duhovni asistent OFS-a i područni duhovni asistent za zagrebačko područje. U samostanu je duhovnik i ispovijednik, kateheta za mlade i odrasle, duhovnik euharistijske zajednice mladih Kristova vojska. Također vodi nekoliko skupina mladića kroz devedesetodnevni program za muškarce EXITUS 90. 

Pošaljite pitanje
 

s. Ana Begić, dominikanka

s. Ana Begić, dominikanka

Martina s. Ana Begić, redovnica Kongregacije sv. Anđela čuvara sestara dominikanki. Osobito zauzeta u pastoralu duhovnih zvanja, već je devet godina voditeljica Povjerenstva za duhovna zvanja pri Hrvatskoj redovničkoj konferenciji (HRK), te je članica vijeća Vijeća za duhovna zvanja HBK-a. Od 2009. do 2017. predavač je osnovne moralne teologije u školi za redovničku formaciju pri HRK. U suradničkom je zvanju poslijedoktoranda na Katedri moralne teologije Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Pošaljite pitanje
 

o. Antonio-Mario Čirko, karmelićanin

o. Antonio-Mario Čirko, karmelićanin

Aktivan u župnom pastoralu, radu na duhovnim zvanjima, duhovnim vježbama i obnovama, predaje na Sustavnom studiju duhovnosti u Remetama u Zagrebu.

Pošaljite pitanje
 

s. Marija Zrno, milosrdnica

s. Marija Zrno, milosrdnica

S. Marija Zrno članica je Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga. Studira na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Članica je Odbora za pastoral zvanja u zagrebačkoj Provinciji sestara milosrdnica. Aktivna u pastoralu.

Pošaljite pitanje